Corjan Matsinger

140911 YFC Reinier & Corjan--7

Ik ben Corjan Matsinger, getrouwd met Anneke en vader van vier kinderen. Ik werk in het dagelijks leven als teamleider van de afdeling Kerk bij Youth for Christ. In de periode van 2000-2005 werkte ik als missionair jongerenwerker in Zeist. Van 2008-2011 gaf ik part-time les aan de post-HBO jongerenwerkersopleiding (Wittenberg).

Sinds 2010 klim ik regelmatig in de pen. Inmiddels ben ik de auteur van diverse boeken over (missionair) jongerenwerk zoals ‘Heilige grond’ en ‘Heilig vuur’, daarnaast was het ook gaaf om de medeauteur te zijn van het ‘Handboek voor jeugdpastoraat’ en ‘Denkstof studies’. Mijn nieuwste boek ‘Het voordeel van de Twijfel’ (2014) schreef ik samen met Reinier Sonneveld voor jongeren van 15 jaar en ouder over de rol die twijfel kan spelen in je geloof.

Voordeel-van-de-twijfel-Reinier-Sonneveld-Corjan-Matsinger

Ik heb een passie voor spreken, daarom klauter ik graag het podium op voor spreekbeurten voor jongeren tijdens jeugddiensten en festivals. Daarnaast geef ik veel lezingen voor ouders en jeugdleiders. Ik grasduin in mijn vrije tijd graag in goede boeken (o.a. J.R.R. Tolkien, C.S. Lewis en Rob Bell) en dwaal verwonderd rond in de wondere wereld van de popmuziek (met een lichte voorkeur voor de ‘heilige herrie’ van Cash, U2 en Coldplay).

Advertentie

Een gedachte over “Corjan Matsinger

  1. Jongeren bewust maken van hun potentieel om het Koninkrijk van God dichterbij te brengen.Zoveel levensenergie om onderzoekend een relatie met Jezus aan te gaan.Wat een Uitdaging!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s